O NAMA

Cogitus Osijek je građevinska tvrtka iz Osijeka osnovana 2013. godine. Tim iskusnih stručnjaka vodi vas kroz cjelokupni proces izgradnje bilo koje vrste objekta koji obuhvaća :

planiranje
projektiranje
izgradnja objekta
jamstveni rok

  • image
  • image
  • image
  • image

Usluge koje nudimo

Obavljamo sve vrste radova u niskogradnji i u visokogradnji koji se, točnije, odnose na:

ZEMLJANE RADOVE: iskopavanje za temelje i građevinske jame, postavljanje temelja, zaštita iskopa za temeljne jame. Kvalitetni temelji nužni su u izgradnje bilo koje vrste objekta.

INSTALATERSKE RADOVE: opremanje objekta kanalizacijskim, vodovodnim, plinskim i ostalim cijevima, uvođenje električne instalacije i svega ostalog što osigurava ugodnost i kvalitetu življenja. Naši stručni elektroinstalateri zaduženi su za obilježavanje instalacija, postavljanje cijevi te ugrađivanje razvodnih ormara i priključnih elemenata, dok su vodoinstalateri i plinoinstalateri zaduženi za instalacije vodovoda i kanalizacije. Prije samog obavljanja posla, stručnjaci se najprije upoznaju s nacrtima instalacija.

PODOPOLAGAČKE RADOVE: poslovi polaganja svih vrsta podova. Prije samog obavljanja posla potrebno je analizirati, pripremiti, obraditi i izolirati podlogu na koju će se postavljati pod. Naši stručnjaci obavljaju poslove postavljanja podova, brušenja i lakiranja parketa, niveliranja podova, izrada mozaika, sanaciju drvenih podova i sl.

IZRADE GLAZURE: prije početka izgradnje objekta potrebno je izravnati i ujednačiti betonsku podlogu kako bi se postigao kvalitetan podsloj za završni pod.

BETONSKE I ARMIRANO-BETONSKE RADOVE: obuhvaćaju poslove izgradnje stepenica, katova, mostova, brana, autocesta i ostalih sličnih konstrukcija od betona.

ZIDARSKE RADOVE: zidarski radovi odnose se na žbukanje, saniranje betona, pripremanje i izravnavanje podloge, sanaciju betona i sl.

MONTAŽNE RADOVE koji podrazumijevaju montažu sanitarnih uređaja i opreme, montažu elektroinstalacije i vodoinstalacije, montažu uređaja za grijanje i hlađenje, montažu cijevi, žljebova, limarije i sl.

FASADERSKE RADOVE: planiranje i izgradnja fasade, izrada toplinsko-fasadnog sustava

KERAMIČARSKE RADOVE: pripremanje podloge, postavljanje svih vrsta pločica i fugiranje

SOBOSLIKARSKE I LIČILAČKE RADOVE

Faze planiranja

Faze planiranja i projektiranja odnose se na analiziranje trenutnog stanja te identificiranje eventualnih prepreka ili izazova koji nam stoje na putu izgradnje s ciljem ka najboljim rezultatima financijskog ulaganja.

Tijekom ove faze naš stručni tim planira i procjenjuje samu uslugu, rješava eventualne probleme za izgradnju te nudi podršku u obliku dizajnerskih usluga koje uključuju izradu projektnog zadatka te idejnog i izvedbenog postupka.

Faza izgradnje objekta podrazumijeva upravljanje projektom što uključuje:
nadzor nad gradilištem
upravljanje troškovima
upravljanje promjenama
kontrolu i ispitivanje kvalitete
upravljanje sigurnošću
raspored izgradnje
praćenje napretka

Ulaganje u istraživanje i razvoj

Obučavanje i osposobljavanje djelatnika da stvaraju sigurnu radnu okolinu.
Korištenje sigurnosne tehnologije koja analizira i pomaže predvidjeti i spriječiti ozljede radnika istovremeno poboljšavajuću kvalitetu i produktivnost.

Zadržavanje dužnosti da uvijek reagiramo odgovorno i ozbiljno kroz sve faze upravljanja projektom.

Preuzimanje vodeće uloge u upravljanju promjenama u industriji tražeći načine za smanjenje štetnog učinka našeg poslovanja na okoliš i zdravlje ljudi; modernizacija tradicionalnih metoda izgradnje.

Prilikom izvođenja radova naglasak stavljamo na profesionalnost, kvalitetu i sigurnost te jedinstveni doprinos svih zaposlenih u realizaciji zadanih projekata. Imamo sve ono što je potrebno za besprijekorno izvršavanje svih vrsta projekata; od najjednostavnijih do najsloženijih.

Prava tehnologija te stručni i certificirani djelatnici ključ su za ostvarivanje vrhunskih rezultata.

Obratite nam se s povjerenjem!