USLUGE

ZIDARSKI RADOVI

Trebate i vi obaviti neke zidarske radove u vašem domu? Savjetujemo vam da ne uzimate stvar u svoje ruke, već da se radije obratite stručnjacima koji će brzo, lako i jednostavno vaše snove pretvoriti u stvarnost.

KROVOPOKRIVAČKI RADOVI

Krovopokrivački radovi odnose se na sve radove koji su vezani za pokrivanje krovova. Laički rečeno, obuhvaćaju široki spektar građevinskih projekta.

FASADERSKI RADOVI

Fasaderski radovi ubrajaju se u one građevinske radove kojima je cilj stvoriti ugodnu mikroklimu u stambenom prostoru zahvaljujući nanošenju sloja izolacije i žbuke.

KERAMIČARSKI RADOVI

Prije samog početka izvođenja keramičarskih radova najvažnije je upoznati se s vrstom podloge, svojstvima keramike, s izborom odgovarajućeg materijala, s pripremom podloge i sl.

SOBOSLIKARSKI I LIČILAČKI RADOVI

Želite urediti sobu na potkrovlju? Želite oslikati dječju sobu i iznenaditi vaše mališane?Na pravom ste mjestu.
Svježe obojena, čista i uredna kuća stvara poseban osjećaj. Sve izgleda novo i savršeno.

TESARSKI RADOVI

Tesarski radovi odnose se na radove izrade raznih drvenih konstrukcija ili skela ili dijelova konstrukcije koji se ugrađuju u građevinski objekt kao element pomoćnih konstrukcija ili kao završni proizvod.

MONTAŽNI RADOVI

Montažni radovi „nastupaju“ kada su završeni svi poslovi na temeljenju, odnosno kada je završena potkonstrukcija montažnog elementa.

BETONSKI RADOVI

Betonski i armirano-betonski radovi obuhvaćaju poslove izgradnje pojedinih dijelova stambenog ili poslovnog prostora kao što su katovi, stepenice, mostovi, autoceste, brane ili ostale konstrukcije od betona ili armiranog betona.

INSTALATERSKI RADOVI

Instalaterski radovi su radovi u građevinarstvu koji se odnose na opremanje izgrađenog objekta (kuće, zgrade, poslovnog prostora) kanalizacijom te vodovodnim, plinskim i ostalim cijevima.

IZRADA GLAZURE

Glazura odnosno estrih predstavlja tankoslojni plošni građevinski element koji se polaže na nosivu podnu konstrukciju te na razdjelni i izolacijski sloj.

ZEMLJANI RADOVI

Zemljani radovi obuhvaćaju sva kretanja zemlje na gradilištu. Odnose se na procese iskopavanja i odvoza zemlje, popunjavanje i zasipavanje zemlje.

PODPOLAGAČKI RADOVI

Podopolagački radovi odnose se na one građevinske radove koji podrazumijevaju polaganje podova, kako drvenih tako i keramičkih, porculanskih i sl.

KLJUČ U RUKE

Ključ u ruke predstavlja svojevrsni ugovor između građevinske tvrtke klijenta, pri čemu tvrtka izvodi apsolutno sve radove na izgradnji objekta te isti priprema za daljnje korištenje.

UNUTARNJA I VANJSKA ŽBUKA

Žbuka predstavlja građevni materijal kojeg sačinjava smjesa vode, gašenog vapna i pijeska ili drugog agregata i vezivnog sredstva.

SUHA GRADNJA – KNAUF SISTEM

Suha gradnja odnosno knauf sistem u više se navrata koristi kao idealno rješenje za izgradnju ili obnovu stambenog ili poslovnog prostora.

Obratite se profesionalcima sa dugogodišnjim iskustvom!