Podopolagački radovi odnose se na one građevinske radove koji podrazumijevaju polaganje podova, kako drvenih tako i keramičkih, porculanskih i sl.

Tijekom izvođenja podopolagačkihradova velika se pažnja poklanja pripremi, obradi, izoliranju podloge na koje će se postavljati pod te pravilno polaganje istoga.

Vrste podova:
– Uzdignuti podovi
– Suhi estrih
– Laminatni pod
– OSB podovi
– Razni montažni podovi

Podopolagački radovi obuhvaćaju sljedeće poslove:
– Postavljanje podova (parketa, laminata, brodskog poda)
– Izrada mozaika
– Brušenje parketa
– Lakiranje parketa
– Postavljanje „zakrpa“
– Niveliranje podova
–  Sanacija drvenih podova

7 razloga zbog kojih se trebate obratiti profesionalcima za kvalitetno postavljanje podova u vašem domu:

1. Svaka vrsta podova zahtijeva drugačiji pristup, drugačiji način postavljanja novih podova. Stručnjaci su upoznati sa svim mogućnostima. Pobrinut će se za postavljanje i pričvršćivanje drvenih podova, pravilno postavljanje tepiha i sl.

2. Brzo i učinkovito: nemojte zaglaviti s podopolagačkim radovima. Upravo to bi vam se moglo dogoditi, ako se odlučite da ćete sami iskušati sreću i znanje u ovom poslu. Postavljanje podova može biti dug i naporan posao, osobito ako niste sigurni u ono što radite. Zato je važno da podopolagačke radove obavljaju profesionalci koji će brzo, uspješno i učinkovito pretvoriti sve vaše zamisli u prekrasan novi pod.

3. Kvaliteta proizvoda: ako ste odlučili da ćete sami postavljati pod, kako znate da ste odabrali parket najbolje kvalitete? znate li sve predradnje postavljanja parketa? Znate li kako održavati parkete te kako postići završni sjaj? Iz navedenih razloga savjetujemo vam da se za poslove postavljanja podova obratite profesionalcima, koji se svakodnevno susreću s ovakvim izazovima. Stručnjaci znaju gdje se proizvode i tko prodaje najkvalitetnije parkete, laminate i brodske podove.

4. Ušteda novca: većina ljudi koji su odlučili da će sami obaviti ovakve projekte, to su učinili iz jednostavnog razloga: da uštede malo novca. No, zaboravili su na važnu činjenicu. Samostalno obavljanje posla često može rezultirati neplaniranim dodatnim troškovima. Zaposlite profesionalne podopolagače i dugoročno uštedite novac.

5. Opustite se i pustite druge da naprave posao: u današnje vrijeme svi negdje jure i žure. Zato vam savjetujemo da vi nakon posla odmarate te pustite stručnjake da obave posao postavljanja parketa u vašem novom domu. Certificirani stručnjaci koriste svoje vještine i iskustvo, kako bi načinili izgled poda koji želite.

6. Pomoć pri odbacivanju starog poda: nakon postavljanja novog poda, brojni vlasnici objekta ne znaju kuda bi sa starim podom. Većina tvrtki koja se bave postavljanjem podova veoma brzo i lako mogu ukloniti i odnijeti stare podove na za to predviđena odlagališta.

7. Kada je teško donijeti konačnu odluku, savjetujemo vam da potražite stručnu pomoć. Iskusni stručnjaci preporučit će vam koja vrsta poda najbolje odgovara vašim uvjetima stanovanja, kako održavati različite vrste podova i sl.

Postavljanje podova nije jednostavan i lak zadatak. Zato postoje tvrtke koje se bave isključivo s postavljanjem laminata, parketa, brodskih i seljačkih podova i mnogih drugih.

Jedan od najboljih načina na koji možete osigurati pravilno postavljanje podova u vašem domu jest taj da zaposlite profesionalne i licencirane stručnjake.

Nije bitno je li sadašnji pod tvrdo drvo, beton ili neki drugi materijal. Stručnjaci znaju kako pripremiti podlogu i postaviti pod kakav ste oduvijek željeli imati.

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM